Siirt Üniversitesi Öğrencilerinden İlkokula Kitap Yardımı

Siirt Üniversitesi öğrencileri, topluma hizmet dersi kapsamında Siirt’te bulunan Şehit Davut İlbaş İlkokulu'na kitap yardımında bulundu.

Siirt Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, topluma hizmet dersi kapsamında Siirt’te bulunan Şehit Davut İlbaş İlkokulun'a Kitap yardımında bulundu.

Öğrenciler, kütüphanesi bulunmayan Şehit Davut İlbaş İlkokuluna, güzel bir kütüphane kazandırmak için kitap toplama kampanyası düzenledi.

Bir taraftan kitaplar toplanırken diğer taraftan da kütüphane yapılacak olan alanda boya ve onarım çalışmalarında bulunan Üniversite öğrencileri, onarımı biten alana masa ve sandalyeler taşındıktan sonra toplanan kitapları kütüphaneye yerleştirerek öğrencilere güzel bir ortam oluşturdu.

Kitap yardımında bulunan öğrenciler, bölgede bulunan okulların birçoğunun her daim yardıma muhtaç olduğunu ifade ederek, üniversite öğrencileri olarak zor şartlar altında eğitim gören öğrencilerin sıkıntılarını bir nebze olsun azalttıkları için sevinçli olduklarını kaydetti.

Öğrenciler, kampanya süresince desteklerini esirgemeyen ve yardımda bulunan Siirt Üniversitesi Rektörlüğü'ne ve Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
Kaynak: AA