MHP'li Tanrıkulu'dan İstikrar Vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “İnşallah üçüncü bir erken seçime gerek kalmadan, Türk toplumu kendini gelecek 4 yılda yönetecek olan yönetimi istikrarlı bir şekilde belirleyebilir” dedi.

MHP'li Tanrıkulu'dan İstikrar Vurgusu
MHP İzmir 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, oyunu sabah erken saatlerde kullandı. Başka sandıkta kayıtlı olmasına rağmen düzenlenen özel tutanakla Mavişehir Erdoğan Kibarer Ortaokulunda bulunan 1052 no’lu sandıkta oyunu kullanan Tanrıkulu, seçimlerin Türk milletine hayırlı olmasını temenni etti.

Ülkenin bir seçimle daha karşı karşıya olduğunu belirten Tanrıkulu, “Ülkemiz bir seçimle daha karşı karşıya. İnşallah üçüncü bir erken seçime gerek kalmadan, Türk toplumu kendini gelecek 4 yılda yönetecek olan yönetimi istikrarlı bir şekilde belirleyebilir” diye konuştu.

Ülkenin hemen her yerinde seçimlerin sakin bir şekilde sürdüğünü ifade eden Tanrıkulu, “Zaman zaman bazı müşahitlerin görev yapmalarının engellediğine şahit oluyoruz. Seçim Kanunu’na göre seçim yetkililerinin görev yapmalarının engellenmemesi gerekir. Bunu bir kez daha duyurmak istiyorum. Çünkü bu seçimin üzerine bir şaibenin düşmemesi gerekir” dedi.

Seçim öncesi bazı spekülasyonlarla karşı karşıya gelinebildiği belirten deneyimli siyasetçi Tanrıkulu, “Onun da aydınlatılması seçimi yürütmekle mükellef olan devlet yetkilileri, hükümet ve seçime katılan siyasi partilere düşmektedir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA