AK Parti Burdur İl Başkanı Bütüner Açıklaması

"Şu anda bütün sandıklar açıldı, kayıtlar girildi. 2 milletvekilliğini garantiledik"

AK Parti Burdur İl Başkanı Ömer Bütüner, şu anda bütün sandıkların açıldığını belirterek buna göre kentte 2 milletvekilliğini garantilediklerini bildirdi.

Bütüner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimden başarıyla çıktıklarını söyledi.

"Şu anda bütün sandıklar açıldı, kayıtlar girildi. 2 milletvekilliğini garantiledik" diyen Bütüner, şöyle konuştu:

"Bu, beklediğimiz bir sonuçtu. Biz '7 Haziran seçimleri hızla giden aracın lastiklerinin patlaması gibidir. Lastiğimizi değiştirip yolumuza devam ederiz' diyorduk. Allah'a hamdolsun seçmenimiz bizi mahcup etmedi. İkinci vekilimizi tekrar aldık. Biz aslında istiyorduk ki diğer adayımız Kamil Özcan'ı da Meclis'e gönderelim ama nasip değilmiş, inşallah bir sonraki seçime diyelim."

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek ise şu anda mevcut seçim sonuçlarını etkileyecek bir durumun görünmediğini kaydetti.

Petek, "Millet 'istikrar' diyor, 'teröre karşıyız' diyor, 'AK Parti'den memnunuz, istikrarı sağlayarak yeni hizmetlerle AK Parti yeni Türkiye'de yoluna devam etsin' diyor. Mesaj budur" diye konuştu.

AK Parti, Burdur'dan birinci sırada Bayram Özçelik, ikinci sırada Reşat Petek ve üçüncü sırada Kamil Özcan'ı aday göstermişti.

7 Haziran seçimlerinde Burdur'dan 1 milletvekili çıkaran AK Parti, resmi olmayan sonuçlara göre bu seçimlerde milletvekili sayısını ikiye yükseltti.
Kaynak: AA