MHP'li Aday Yücelen Mersin GİAD'ı Ziyaret Etti

İçel Girişimci İşadamları Derneği’ni ziyaret eden TÜGİAD eski Genel Başkanı ve MHP İçel Milletvekili Adayı Ali Yücelen, İçel GİAD’a üye oldu.

MHP'li Aday Yücelen Mersin GİAD'ı Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi heyeti İçel Girişimci İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. MHP İçel Milletvekili Ali Öz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, milletvekili adayı ve TÜGİAD eski Genel Başkanı Ali Yücelen, İçel GİAD Başkanı Mehmet İzol, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

MHP heyeti, genç girişimcilerin ülke adına büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ülkenin geleceğine gençlerin yön vereceğini söylediler.

İçel GİAD Başkanı Mehmet İzol ise, tüm siyasi partilere eşit yakınlıkta olduklarını belirterek, "Bizler derneğimizde siyaset değil, kentin geleceğe dönük projelerini konuşuyoruz. Dernek yapımız içerisinde siyasete yer yok. Fakat ülkemizin geleceği açısından siyasetin ne kadar önemli olduğunu biliyor, siyasette gençlere daha çok yer verilmesini arzuluyoruz" dedi.

Konuşmalardan sonra uzun yıllar TÜGİAD Genel Başkanlığı görevini yürüten MHP Milletvekili Adayı Ali Yücelen, İçel Girişimci İşadamları Derneği’ne üye oldu.
Kaynak: İHA