Kütahya Osmanlı Ocakları İl Binası Açıldı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Biz bu çıktığımız yoldan asla geri durmayacağız. İnadına AK Parti’ye oy vereceğiz” dedi.

Osmanlı Ocakları Genel Merkez Yönetim üyeleri, Kütahya İl Teşkilat ve Tavşanlı ilçe Teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi. Mehter marşı ve atlı yürüyüş eşliğinde il binasına yürüyen Osmanlı Ocakları Merkez Yönetimi, il ve ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, daha sonra Genel Merkez Yönetimi, il ve ilçe teşkilatıyla birlikte açılış kurdelesini kesti.

AK Parti Merkez Teşkilatı içerisinde birtakım ‘Akepeciler’ bulunduğunu dile getiren Canpolat, bu durumun halka mal olmuş bir partiye zarar verdiğini söyledi.

Halkın ve milli ruhun saygınlığını kazanmış Osmanlı Ocakları için, yanlış itham ve metin açıklaması paylaşan ve aynı yolda bir takım partililerin de bazı iddialarda da bulunduğunu söyleyen Canpolat, konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

“Şu aşikardır ve herkes bilmelidir ki; biz bu çıktığımız yoldan asla geri durmayacağız. İnadına AK Parti’ye oy vereceğiz. Sevgimizle, yüreğimizle ve bizim gibi Osmanlı Medeniyeti’ne sahip çıkan ve bu uğurda da Osmanlı Medeniyeti’ni yücelten bir parti varsa; görüyoruz ki o da AK Parti’dir. Ancak bizim AK Parti’yle dirsek temasında olduğumuzu söyleyenler, daha da ileri gidip ‘Sarayın arka bahçesi’ diye hitap edenlerin son zamanlarda yaptığı iftiralar vardır. Onlara karşı şunu demeliyim ki; bu bir kısır fikirli, nutuk tutulması yaşayan, dış mihraklarla ortak çalışanların ve gerçeği görmezlikten gelenlerin aciz düşünceleridir. Ayrıca dış mihraklarla ilişkili bir takım medya ve siyasi partilerin "dolandırıcık"la itham ettiği kurumumuz bu iftira haberleri yapan gazete ve internet haberlerini, başta paralel basın olmak üzere yalan yanlış haber ve asılsız yayın yaptıklarından dolayı haklarında tekzip kararları için mahkemeye başvurduk. Çamur at izi kalsın banallığından faydalanan bu çevreler, bizlerin sönebileceğine, karanlıkta kaybolacağımıza inanmaktadırlar. Ancak şunu iyi bilmelidirler ki; Hak yolunda ilerlemiş bir neslin torunlarıyız. Bu uğurda diyarlardan diyarlara, İslam ve Şuheda Sancağını taşıyan ve yaşatan ecdadın takipçisi olarak diyoruzki: Dağları oyup zindan etseler Allah nurunu söndüremezler.”
Kaynak: İHA