AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması

"Gezi olayları, sahte yolsuzluk soruşturmaları, paralel yapı, terör örgütü ve uzantısı parti ile tüm unsurlar bir araya gelerek AK Parti'yi iktidar yapmamak için mücadele ediyorlar. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar"

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Gezi olayları, sahte yolsuzluk soruşturmaları, paralel yapı, terör örgütü ve uzantısı parti ile tüm unsurlar bir araya gelerek AK Parti'yi iktidar yapmamak için mücadele ediyorlar. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar" dedi.

Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçiminde Türk halkından istikrar ve huzur için AK Parti'ye destek olmalarını istedi.

İstikrarın sürmesi, Türkiye'nin büyümesi için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerektiğini vurgulayan Tatlı, "AK Parti 13 yılda istikrarın, ekonomik büyümenin ve çağdaşlaşmanın adresi olmuştur" diye konuştu.

Tatlı, Türkiye'nin büyümesinden, bölgesel bir güç olmasından rahatsız olan küresel güçler ve içerideki kuklaların, AK Parti’ye karşı adeta savaş ilan ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Gezi olayları, sahte yolsuzluk soruşturmaları, paralel yapı, terör örgütü ve uzantısı parti ile tüm unsurlar bir araya gelerek AK Parti'yi iktidar yapmamak için mücadele ediyorlar. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. 7 Haziran sonrasında hükümet kurma konusunda sıkıntı yaşandığı için istikrarımız tehlike altında. CHP başka yere çekiyor, MHP başka telden çalıyor. Kimsenin derdi ülkenin istikrarı değil. Bu  nedenle halkımıza sesleniyorum, istikrar ve huzurlu günler için AK Parti'ye destek verelim. Küresel güçlere ve içerideki destekçilere 1 Kasım'da sandıkta ders verelim."
Kaynak: AA