Davet Sokak Mesire Ve Park Alanı Hizmete Açıldı

Kağıthane Belediyesi tarafından Nurtepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ’Davet sokak Mesire ve Spor Parkı’ hizmete açıldı. Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Yaptığımız yatırımlarla Kağıthane büyümeye ve gelişmeye devam ediyor"  dedi.

Kağıthane Nurtepe Mahallesi Davet Sokak üzerinde bulunan alan Kağıthane Belediyesi tarafından Mesire alanı ve Spor Parkı’na dönüştürüldü. Açılışa; Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eşi Fatma Kılıç, AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Kılıç, açılış kurdelesini Milletvekili Adayı Şirin Ünal ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte kesti. Açılış sonrası ise Başkan Kılıç, protokol üyeleri ile birlikte mesire alanını gezdi.

"KAĞITHANE’MİZDE HIZLI BİR GELİŞME KAYDEDİYORUZ"

Açılış programında konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kağıthane’miz hepimizin gördüğü gibi çok hızlı bir şekilde değişiyor ve gelişiyor. Kağıthane’deki komşularımızın binaları, arsaları Kağıthane’mizin gelişmesine paralel olarak değer kazanıyor. Biz Kağıthane’de göreve geldiğimizde hemen yanı başımızdaki komşularımızın binalarının, arsalarının değerleri 6 kat 7 kat arttı. Bunlar Kağıthane’nin değer kazanmasının önemli işaretleri. Değer kazanmaları da gerekiyor, çünkü komşularımızın Kağıthane’mizde çok çok emekleri var. Kağıthane’mizde hızlı bir gelişme kaydedildi, hızlı bir gelişme yaşıyoruz. Bu gelişmelerde siz değerli komşularımızın bizlere verdiği desteklerle çok önemleri var" dedi.

Başkan Kılıç, "Bugün ise burada çok değerli bir mesire alanını hizmete açıyoruz. Bu alan kara yollarına bağlıydı ve biz bu alanı kara yollarından kullanma hakkını aldık. Bu kullanma hakkını alırken de şu şartla aldık. Bu alana bankta dahil olmak üzere çocuk parkları gibi yapıları buraya kurmama şartı ile onun için de buraya bank ve çocuk parkı kuramadık. Fakat gördüğünüz gibi çok güzel bir yürüyüş alanı oldu. Buraya 183 tane yeni ağaç diktik ve ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Havadar, önü ve çevresi açık bir alan oluşturduk. Bununla birlikte mahallemizde 13’üncü mesire alanı ve park alanı düzenlemesini gerçekleştirdik. Kağıthane genelinde de 265 parkımız oldu. Biz göreve geldiğimizde bu sayı 49 idi. Sizler için çalışmalarımız devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA