Mhp Gümüşhane İl Başkanı Mazman Açıklaması

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane'deki siyasi barışı, hemşehricilik anlayışını ve kardeşliği bozmak istemediklerini söyledi.

Mazman, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, yoğun kış şartlarının yanı sıra kent insanının, esnafın, serbest meslek erbabının sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Kara kışın tüm imkansızlıklarının yanı sıra Gümüşhane Belediyesinde bazı işçilerin de işten çıkarıldığını ifade eden Mazman, "Gümüşhane Belediyesindeki işçilerin ister geçici ister daimi olsun işlerinden çıkarılmalarını şiddetle kınıyorum. Parti olarak ister belediyeden çıkarılan isterse maden şirketlerinden çıkarılan tüm işçilerin haklarını arayacağız. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e bir çağrı yapmak istiyorum. Diyorum ki, bir insanın namusu ekmeği onuru çok önemlidir, insanların onuruyla, ekmeğiyle ve namusuyla oynayanlar gün gelir ki bunun bedelini öderler" dedi.

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Gümüşhane'de birinci parti olacaklarını savunan Mazman, şöyle devam etti:
"Partimizin tüm ilçelerdeki kongrelerini demokratik bir anlayışla gerçekleştirdik. 18 Ocak'ta yapılacak il kongremizin ardından yönümüzü Haziran'da yapılacak genel seçimlere çevireceğiz. Biz, Gümüşhane'deki siyasi barışı, hemşehricilik anlayışını ve kardeşliğimizi bozmak istemiyoruz."
Mazman'ın basın toplantısına eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, partili il genel meclis üyeleri, Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener ve partililer katıldı.

Kaynak: AA