Ezine Emniyet Müdürü Yaşar, İlçeye Veda Etti

Ezine Emniyet Müdürü Kuvvet YaşŸar, başŸka bir göreve atandığŸı için ilçede veda ziyaretleri yaptı.

İl Emniyet MüdürlüğŸü Koruma şžube MüdürlüğŸü görevine atanan YaşŸar, ilçeden ayrılmadan Kaymakam Ali Fuat Atik, Garnizon Komutanı Jandarma BinbaşŸı Turgay şžavir, Belediye BaşŸkanı Haluk BabaoğŸlu, Cumhuriyet Savcısı Fatih Demirci, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil LJetin, Jandarma Komutanı Jandarma ǜsteğŸmen Hüseyin ǖzkan, Askerlik şžube BaşŸkanı Personel YüzbaşŸı Gökhan ǖzütürk, Geyikli Belediye BaşŸkanı Ercan Yılmaz ile sivil toplum kuruluşŸu temsilcileri ile işŸ adamlarını ziyaret etti.
YaşŸar, ziyaretler sonrası AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, kısa süreliğŸine de olsa görev yaptığŸı Ezine'den çok güzel duygularla ayrıldığŸını söyledi.

Halkla iç içe hizmet vermenin her zaman ideali olduğŸunu vurgulayan YaşŸar, "Görevim süresince ilçemizdeki tüm kamu kurum, kuruluşŸ ve sivil toplum kuruluşŸlarıyla uyum ve işŸ birliğŸi içinde, dayanışŸma ruhuyla çalışŸtığŸımıza inanıyorum. İlçemizde görevimiz esnasında huzur, emniyet, asayişŸ ve güvenin tesisi için çalışŸmalarımızı gerçekleşŸtirdik. Görevimizin ifası noktasında bizlere yardım eden, destek veren herkese teşŸekkür ederim" diye konuşŸtu.
 
Kaynak: AA