Filinta 7. Bölüm Haritanın sırrı ne?

TRT 1 ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Filinta 7. Bölümüyle 2 Şubat Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte Filinta 7. Bölüm fragmanı ve özeti...

Filinta 7. Bölüm Haritanın sırrı ne?
Filinta Dizisi 7. Bölüm özeti:

BUGÜNÜ ANLAMAK İÇİN GEÇMİŞİ ANLAMAK LAZIM!
Filinta Mustafa için kendi geçmişinin kapısı aralanmaya başlamıştır. Saatçi Mirko sayesinde geçmişine dair küçük bir ipucu ile Boris Zaharyas'ın da bir bağı vardır. Acaba onu bağlayan sır nedir?

Bu arada İstanbul'a Arap Yarımadasının en güçlü üç Şeyhi, Padişahla birlikte yapacakları gizli bir toplantı için gelir. Bu şeyhlerden biri limanda bir suikastçi tarafından öldürülür. Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin bu olayın peşine düşerler. Yine Osmanlı'ya karşı büyük bir oyun oynanmaktadır. Acaba Filinta ve Gıyaseddin bu oyunu bozabilecekler midir?

OSMANLI BANKA KURUYOR
Padişah, Banker Murad'a'Osmanlı Bankası'nı kurma çalışmalarını hızlandırması için talimatları vermiştir. Banker Murad, icra kurulunu oluşturma ve ortak yatırımcıların çalışmalarını yaparken, bankaya ortak olmak isteyip reddettiği Boris Zaharyas, bu işin peşini bırakmamaktadır. Ve bu pastadan büyük pay alma hevesine hala devam etmektedir.

Osmanlı Bankası'nın kurulmasına ön ayak olan, zeki, hırslı Banker Murad Efendi rolünde ise'Ateşin Düştüğü Yer','Cehennem', gibi sinema filmlerinden ve'Üvey Baba','Sırlar Dünyası','Böyle Bitmesin' gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Serhan Süsler rol alıyor.

HARİTANIN SIRRI NE?
Filinta'nın geçen hafta yayınlanan bölümünde Boris Zaharyas'a gizemli bir harita gelmiştir. Ve bu harita Osmanlının Arap topraklarının altında yatan sırrının önemini taşımaktadır. Ve Boris Zaharyas'ın bu sır ile yakinen ilgisi vardır.