Yılanların Öcü 17. Bölüm Fatma kaçırılıyor

Fakir Baykurt ' un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, Yılanların Öcü’nde her bölümde heyecan gittikçe artıyor. Yılanlaın Öcü Çarşamba akşamı saat 20.00 ' de 17. bölümüyle Show TV ' de izleyicileriyle buluşacak.

Yılanların Öcü 17. Bölüm Fatma kaçırılıyor
Yılanların Öcü Dizisi 17. Bölüm özeti:

Yılanların Öcü, yeni bölümü ile 7 Ocak Çarşamba günü saat 20:00 'de Show TV ' de

Yapımcılığını Koliba Film ' in üstlendiği Yılanların Öcü ' nde, başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Cemal Şan ' ın yönettiği dizide, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet veErden Alkan da rol alıyor.

Fatma, Kamuran ' ın çirkin saldırısının ardından ne yapacağını bilmez bir haldedir. Bayram ile evlenip mutlu olmak, içine düştüğü tüm bu kötülüklerden kurtulmak için uğraşırken, Kamuran Fatma ' yı karşısına alır ve onunla evlenmek istediğini söyler.

Fatma, Kamuran ' ın bu teklifi karşısında çaresiz kalmıştır. Bir yanda kardeşi Ömer ' in hayatı, diğer yanda Bayram ' a olan aşkı söz konusudur.

Fatma, sevdiklerini ve kendini bu durumdan kurtarmak için hangi yolu seçecektir? Şerife ' nin yaptığı sinsi planlar ve konakta henüz duyulmamış olan bu durum bütün dengeleri değiştirecek midir?