Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin Girişimi Sonuç Verdi

Antalya Akdeniz Sanayi’de uzun zamandır hem görüntü kirliliğine hem de park sorununa neden olan hurda araçlar, Akdeniz Sanayi Sitesi’nin talebi üzerine Kepez Belediyesi ekipleri tarafından Varsak otoparkına kaldırıldı.

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin Girişimi Sonuç Verdi

Akdeniz Sanayi Sitesi, yol kenarlarına bırakılmış ve yıllardır terk edilmiş halde duran hurda haline gelmiş araçlardan Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin girişimiyle kurtuldu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatı ile belediye ekipleri tarafından kaldırılan yaklaşık 100 hurda aracın nakli sırasında koordineli bir çalışma gerçekleştirildi.

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi, Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen koordineli çalışma sonucunda, tüm hurda araçlar, Varsak’ta bulunan otoparka taşındı.

Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hurda aracını geri almak isteyenlerin Varsak’taki otoparka başvurmaları gerektiğini söyledi.

Yapılan çalışmanın Akdeniz Sanayi Sitesi için çok önemli bir çalışma olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Hurdaların kaldırılarak sanayi sitemizinin temizlenmesine katkı sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve asayişi sağlayan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Esnafımız için uzun zamandır sorun haline gelen hurda araçlardan kurtulmak, hem esnafımıza hem de sanayiye gelen vatandaşlarımıza çok büyük bir rahatlık yaşattı. Bu sayede, sanayimizdeki otopark ve kirlilik sorunu ortadan kalkmış oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA