Bigiad, Nemrut Gezisi Düzenledi

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) yönetim kurulu üyeleri tarafından, Nemrut Dağı ve Nemrut Krater Gölü gezisi düzenlendi.

Nemrut Dağı'ndaki otelde düzenlenen kahvaltı programı sonrası BİGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Peker ile yönetim kurulu üyeleri, Avrupa Seçkin Destinasyonları kapsamında mükemmeliyet ödülü alan ve dünyanın ikinci büyük krater gölü olan Nemrut Kalderası'ndaki krater gölünü gezdi.
Bitlis'in tanıtımı ve kalkınması amacıyla düzenledikleri gezi kapsamında bölgedeki idareciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya geldiklerini belirten Peker, "Avrupa'nın 25 mükemmel destinasyonu arasında yer alan ve her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen Nemrut Krater Gölü'ne, dünyanın her yerinden gelen turistler yoğun ilgi gösteriyor. Nemrut Kalderası, tarihi ve turistik açıdan önemli bir konuma sahiptir. Bitlis gezisi programımız kapsamında İstanbul'dan gelen arkadaşlarımızla birlikte, adeta bir yeryüzü cennetini andıran Nemrut Kalderası'nda bir doğa gezisi düzenledik" dedi.

Kaynak: AA