Azdavay’da Kaymakam ve Müftü İçin Veda Programı Yapıldı

Tayinleri çıkması sebebi ile Azdavay’daki görevlerinden ayrılan Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve Azdavay Müftüsü Sinan Kazancı için veda programı düzenlendi.

Azdavay’da Kaymakam ve Müftü İçin Veda Programı Yapıldı

Hükumet konağı bahçesinde düzenlenen programa Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, Çevre ilçelerden gelen müftüler, Azdavay mülki ve idari amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Azdavay Müftülüğü adına konuşma yapan Kulaksızlar Camii İmam Hatibi Hüseyin Ünal, yaklaşık üç yıldan beri beraber çalıştıkları İlçe Müftüsü Sinan Kazancı’ dan Azdavay Müftülüğü Personelleri olarak uyum içinde çalıştıklarını belirterek “Müftülük olarak bu süre içerisinde bir çok programla vatandaşları dini konularda bilgilendirdik. Bu çalışmaların çok verimli geçtiğine inanıyoruz. Sayın Müftümüze güle güle diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek programda yaptığı konuşmada Kaymakam Doğramacı ve Müftü Kazancı’ ya Azdavay için yaptıkları hizmetlerden bahsederek kendilerine teşekkür etti ve veda yemeğinin özellikle Kaymakamımızın büyük çabası ile yöresel mimariye uygun olarak yapılan hükumet konağı bahçesinde düzenlendiğini belirterek Doğramacı ve Kazancı’ya yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Tayini Çıkan Müftü Kazancı ise “Ben sizi Allah için sevdim ve sizden de devamlı sevgi gördüm saygı gördüm. Mevla’m sizden razı olsun. Sizde hakkım varsa ben helal ediyorum sizde hakkınızı helal edin” dedi ve yemek duası yaptı.

Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Doğramacı ise “ Belediye Başkanımız bu veda yemeği değil vefa yemeği dedi.

Ben bu vefayı Azdavay’a geldiğimden beri gördüm. Azdavay’a geldiğimizden beri çeşitli projelerle ilçeye hizmet etmeye çalıştık bu günde bu çalışmalardan biri olan Çatak Kanyonuna cam teras projesi ile ilgili misafirlerimiz vardı onun için programa geç kaldım. İnşallah bizim yaptığımız cam teras projemiz bütçesi ile beraber onaylanacaktır” diye konuştu.

Program hatıra fotoğraf çekimleri ve hediye takdimleri ile sona erdi.
Kaynak: İHA