Başbakan İçin Kahta'da Bağış Kampanyası Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bağış kampanyası düzenlendi.

Başbakan İçin Kahta'da Bağış Kampanyası Düzenlendi

Kahta Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından belediye bahçesinde düzenlenen kampanyaya Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bağış kampanyası hakkında bilgi veren AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın maddi anlamda desteğe ihtiyacı olmadığını fakat yapılan bağışların manevi anlamda çok değerli olduğunu ifade etti.

Kahta genelinde beş bin bağışçı bulmayı hedeflediklerini söyleyen Akel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece Türkiye için değil tüm mazlum halklar için mücadele verdiğini ve aynı davaya baş koydukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise konuşmasında, diğer adayların kimler tarafından dayatıldığını bildiklerini ifade ederek, "Daha önce iki tane halkın adayı Cumhurbaşkanı seçildi. Bunlardan bir tanesi rahmetli Menderes, diğeri ise rahmetli Özal'dı. onların da nasıl şehit edildiğini biliyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da halkın adayıdır. Sadece Türkiye'nin değil dünyadaki tüm mazlumların lideridir, umududur. İnşallah yüzde ellinin çok üstünde bir oyla Cumhurbaşkanı seçilecektir" dedi.

Yapılan yardımlar Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve AK Parti İlçe Başkanı Engin Akel'in de katılımıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bağış hesabına yatırıldı.
Kaynak: İHA