Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vatandaşa İftar Jesti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursalıları iftar sofrasında buluşturdu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Vatandaşa İftar Jesti

BTSO öncülüğünde Çarşamba Otoparkı'nda tertiplenen “Ramazan’da Birlikte Olalım” programı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BTSO Yönetim Başkanı İbrahim Burkay ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu yemekte çorba, köfte, pilav ve tatlıdan oluşan menü ikram edildi. Açılış konuşmasını yapan BTSO Yönetim Başkanı Burkay, "İş dünyası olarak vatandaşlarımızın daha maneviyatlı bir Ramazan ayı geçirmesi için gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarla aynı zamanda ülkemizin ve İslam aleminin de bu ayı daha huzurlu ve barış içinde geçirmesi için de dualarımızla katkı koymaya çalışıyoruz. Bu anlamda herkese hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Karaloğlu ise, "BTSO'nun geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftarlar, bu sene de devam ediyor. Bursalılarla iş adamları bir araya geliyor. BTSO şehrin 3 ayrı noktasında iftar sofraları kurarak, hemşehrilerimizi aynı sofra etrafında birleştiriyor. Bu etkinliğe sadece ihtiyacı olan insanların iftarını açtığı sofralar olarak bakmamak lazım. Evine ulaşamayan ihtiyaç sahibi olsun olmasın herkese büyük kolaylık sağlanıyor. Bu anlamda Ramazan atmosferini hemşehrilerimize yaşatmak için emek veren BTSO'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BTSO bünyesinde yer alan iş adamlarının sponsorluğunda düzenlenen iftar yemekleri, Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek.
Kaynak: İHA