Ak Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Belediye Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, AK Parti Adıyaman Milletvekili Murataza Yetiş, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Kahta Belediye Başkanı, Abdurahman Toprak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, STK temsilcileri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Yapılan toplantında açış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, Cumhur Başkanlığı seçimlerinde oy sandıklarında görev alacak olan görevlilerin neler yapması gerektiğini, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterecekleri adayla seçimi kazanacaklarını ve bunun için birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir güçle yola çıktıklarını ve aynı zamanda seçimi kazanmak için ellerinden gelecek her şeyi yapacaklarını söyledi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ise, seçimi kazanacaklarını ve bunun için el birliğiyle yola girdiklerini belirterek gündeme ilişkin konuşmalarda bulundu.
Kaynak: İHA