Beşiktaş’ın Ürün Satış Tır'ı Yandı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne (BJK) ait Kartal Yuvası 1903 isimli seyyar ürün satış TIR'ı Kuşadası’nda yandı.

Beşiktaş’ın Ürün Satış Tır'ı Yandı
Henüz belirlenemeyen bir nedenle yanan TIR'ın dorsesi hasar görürken, orijinal Beşiktaş ürünlerinin tamamına yakını kül oldu.
Olay, Kuşadası sahil bandı üzerindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’nda meydana geldi. Kuşadası’ndaki Beşiktaş taraftarlarına Beşiktaş’ın orijinal ürünlerini satmak için gün boyu sahildeki meydanda faaliyet gösteren mobil ürün satış mağazasının bulunduğu 34 AJ 58 plakalı TIR birden yanmaya başladı.

İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı’ndaki yangın korkuya neden olurken, yangının Beşiktaş TIR'ının tankerine sıçramaması için çevredeki esnaf müdahalede bulundu. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu TIR'ın dorsesi zarar görürken, mobil mağaza içerisindeki orijinal Beşiktaş ürünlerinin tamamına yakını kül oldu. Mobil mağazanın yetkilisi Özcan Güneş ve araçta bulunan iki görevlinin de ifadesine başvuruldu. Özcan Güneş ve TIR görevlileri, satış yaptıkları sırada yangının bilmedikleri bir nedenle başladığını ve hızla büyüdüğünü ve çevredeki esnaf ve vatandaşlarla birlikte müdahale ettiklerini söyledi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve polis, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA