Elmutder’den Sivrice Belediye Başkanı'na Ziyaret

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMUTDER) yönetim kurulu üyeleri Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’ı makamında ziyaret etti.

Elmutder’den Sivrice Belediye Başkanı'na Ziyaret

Sivrice ilçesinde yapılması gündemde olan açık cezaevi ve ilçedeki turizm potansiyeli ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacı ile ELMUTDER yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Irmak’a yeni görevinde başarılar dileyen ELMUTDER Yönetim Kurulu üyeleri Sivrice’nin yeni dönem belediye yönetiminden çok büyük beklentilerinin olduğunu ifade etti.

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, ELMUTDER yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek derneğe çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Irmak gelecek dönemde Sivrice’de yatırım yapacak iş adamlarının uygun ortam bulabilmeleri için ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından ELMUTDER yönetim kurulu tarafından Sivrice’de yapılması düşünülen açık cezaevi projesi ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Konunun ani ve aşırı bir tepki haliyle incelenmesinin ilçenin bu tesisten edineceği kar zarar oranının tespitinde yanıltıcı olacağı kanaatindeyiz. İlçemizin mevcut ekonomik durumunun zayıf oluşu ve ileriye dönük kaygıları olduğu bir gerçektir. İlçenin menfaatine en uygun olanı yine ilçede yaşayan insanlarımızın görüşleri ve yerel yönetimin talepleri belirleyecektir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA