Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na Ziyaret

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Toçoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, kent için önemli projeler hayata geçirdiklerini belirterek, Sakarya'yı tüm paydaşlarla yönetmeye devam edeceklerini kaydetti.

Alişan'a, yerel seçimlerde verdiği destekten dolayı teşekkür eden Toçoğlu, "İnşallah güven ve desteğinize layık olacak, hizmetleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Bu vesileyle yeni dönemde başarılarınızın devamını diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Alişan ise SESOB Olağan Genel Kurulun ardından yeni yönetimi belirlendiklerini kaydederek, "Başkanımız daima bizlerin yanında yer aldı, esnafın sorunlarına kararlı çözüm önerileri getirdi. Beraber çalıştık, beraber planladık. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Biz fotoğrafı çok iyi okuyoruz. Bu fotoğrafta huzur ve güven var. Saygı var, yapıcı bir ilişki var. Bu birliktelikle şehrimizi el ele daha ileriye taşıyacağız" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA