Başkan Özdemir'den Rektör Aydın'a Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı İçel Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, İçel Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın’ı ziyaret etti.

Başkan Özdemir'den Rektör Aydın'a Ziyaret

Ziyarette konuşan Rektör Aydın, 14 yıllık uzun bir çalışmanın ardından İçel’in nitelikli bir hastaneye kavuştuğunu dile getirdi. 100 bin metrekare kapalı alana ve 638 yatak kapasitesine sahip hastanenin, İçel'in yanı sıra tüm bölge halkının sağlık hizmeti ihtiyacını karşılayacağını aktaran Aydın, İçel’e böyle bir hastaneyi kazandırma aşamasında destek sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne İçel Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir şahsında teşekkür etti. Aydın, TOBB tarafından yapılan 5 Milyon liralık yardımla Tıp Fakültesi Hastanesi’nin iç donanımıyla ilgili büyük bir ihtiyacın giderildiğini sözlerine ekledi.

Abdullah Özdemir ise kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve günden güne artması için üniversiteye böyle bir yardımın fayda getireceğini düşündüklerini belirterek, “Yeni yapılan Tıp Fakültesi Hastanesi’nin iç donanımına bir nebze katkı sağlayabildiysek bu kurumumuza ve şahsımıza gurur verir” dedi.

Ziyaretin ardından Rektör Aydın ve Başkan Özdemir, yeni hizmet binasını gezerek birimler hakkında bilgiler aldılar. Hastanede yapılan geziye Rektör yardımcıları Prof. Dr. Gürol Emekdaş ve Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Genel Sekreter Prof. Dr Burak Çimen ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oğuz Köksel de katıldı.

Kaynak: İHA