Nişantaşı Üniversitesi Tanıtım Standı Öğrencilerin Yoğun İlgisini Çekti

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Üniversite Tanıtım Günleri’ etkinliğinde stant açan Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerin yoğun ilgisini çekti.

Nişantaşı Üniversitesi Tanıtım Standı Öğrencilerin Yoğun İlgisini Çekti
Tanıtım günlerine katılan öğrenciler müzik eşliğinde halay çekti.
Türkiye genelinden 14 seçkin üniversitenin Batman Yeni Kültür Merkezi'nde açtığı üniversite tanıtım stantlarını gezen ve üniversiteler hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler, halaylar çekip, oyunlar oynayarak etkinliği şenliğe çevirdi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte öğrenciler üniversite tanıtım stantlarını gezdi ve üniversitelerin tanıtım broşürleri ile tanıtım kitapçıklarından edindi. 2 gün sürecek olan tanıtım günlerine katılan Nişantaşı Üniversitesi, öğrencilerin yoğun ilgisini çekti. Nişantaşı Üniversitesi tanıtım standındaki görevlilerden üniversite ile ilgili bilgi alan Batmanlı öğrenciler, üniversitenin olanaklarını beğendiklerini ve tercihleri arasında Nişantaşı Üniversitesi’ni mutlaka öncelikli tercihler arasında vereceklerini söyledi.

Nişantaşı Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programcılığı Öğretim Görevlisi Tuncel Öz, Batman’da çok canlı bir ortam ve öğrencilerin etkinliğe yoğun bir talebinin olduğunu söyledi.

Öz, "Buradaki amacımız Nişantaşı Üniversitesi olarak öğrencilere neler sağlıyoruz? Hangi imkanları sağlıyoruz? Daha çok bunlardan bahsediyoruz. En önemlisi öğrencilerin bizden beklentilerinin neler olduğunu öğreniyoruz. Üniversite tercih aşamasında hangi faktörlere dikkat edilmeli, biz daha çok bunlar üzerinde odaklanmış durumdayız. Nişantaşı Üniversitesi olarak bir çok programımız mevcut. Hem fakülte kısmında hem de mesleki okul kısmında bizim öğrencilerden temel beklentimiz üniversite tercihi yaparken kesinlikle o tercih yapacakları üniversitenin staj, iş imkanı ve burs imkanlarına çok önem vermeleri gerekir. Çünkü biz Nişantaşı Üniversitesi olarak gelen öğrenciye artık son sınıflara yaklaştıkça güzel yerlerde bir staj imkanı oluşturmak ve tabi ki artık yavaş yavaş öğrenciyi sektöre hazırlamak amacını güdüyoruz. Bu nedenle temel beklentimiz sektörle üniversiteyi bir araya getirebilmektir” dedi
Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler Tanıtım Uzmanı Hatice Kefeci ise Batman’a ilk defa geldiğini ve öğrencilerin çok ilgili olduklarını belirterek, öğrencilerin kafalarında oluşan tüm sorulara yanıt verdiklerini söyledi

Kaynak: İHA