Başkan Yemenici'den Çarpıcı Açıklamalar

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, hizmet anlayışlarının büyük bir nezaketle olacağını belirtti.

Başkan Yemenici'den Çarpıcı  Açıklamalar

Başkan Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye personeli ile uğraşmaya gelmediğini belirterek "Bunu seçim sürecinde kullanmadım ve yine kullanmıyorum. Belediyemizin ciddi anlamda borcu var. Özellikle sıcak para borcu var hemen ödenmesi gereken, bir an evvel çözmek istiyorum. Hep diyordum ki kasadan başlayacağız diyordum. Tabiki belediyemizin temel hizmetleri etkin bir şekilde devam edecek. Özellikle yaza giriyoruz, Ramazan ayı Temmuz ayına denk geliyor. Festival kesinlikle yapmak istiyoruz. Plajların temizliğinden tutunda yaza hazırlıklı bir şekilde girmek istiyoruz. Parayı çok sıkı kullanmamız lazım, ciddi bir tasarruf yapmalıyız, bu konuda Ankara boyutunda bazı girişimlerimiz olacak. Problemler var onları bir an evvel çözmek istiyoruz. Şahıslarla belediyenin problem ve sorunları var bu problemleri çözeceğiz. Çalışan hiç bir insanla sorunumuz olamaz'' dedi.

İçişleri Bakanlığından müfettiş gelecek mi? sorusu üzerine Başkan Yemenici "Bu konuda bizden önceki mevzuata göre bizden önce atılan imzalar bizi bağlamıyor. Sayıştay denetimi olmamış bu konuda değerlendirmemiz olacak'' diye konuştu.

Biz adama iş aramak yerine işe adam aramak istediklerini belirten Yemenici "Burada bankamatik memurları veya işçileri çalışıyor bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.

Seçime itirazar konusuna değinen Yemenici "Bu konuda taraf değiliz, biz rahatız. Sandıklar yine sayılabilir, yargı ne karar verdiyse odur, kim itiraz ettiyse onu bağlar, itirazlarda bir sıkıntı yok. İlçe seçim kurulu kararını verdi" diye konuştu.

Kaynak: İHA