Derman Yönetiminden Başkan Tollu'ya Ziyaret

DERMAN Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Baştürk ile Yönetim Kurulu üyeleri, Erdemli Belediye Başkan Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.

Derman Yönetiminden Başkan Tollu'ya Ziyaret

Baştürk'e Genel Sekreter Mahmut Özdemir, üyeler Cafer Taner, eczacı Selahattin Üzer ve avukat Mehmet Tekeli eşlik etti. Ziyarette konuşan Başkan Baştürk, "DERMAN Yönetim Kurulu olarak, Erdemli halkının çoğunluğunun tercihiyle başkanlık görevine gelen ve 2. dönem olarak belediye başkanı olarak seçilen Mükerrem Tollu başkanımıza tebriklerimizi sunmak için buradayız. Erdemli insanının büyük bir teveccühü ile yeni bir 5 yıllık dönem başlamış bulunuyor. Umuyoruz ki yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olacaktır. Geçen dönem Erdemli’nin kalkınması ve tanıtılması için gayet başarılı bir dönem olmuştur. Bizler iyilik hayır üzerinde yarışmakta olan fedakar ve gönüllü arkadaşlardan kurulu sivil toplum kuruluşuyuz. Erdemli hepimizin. El birliği ile daha nasıl güzeli, iyiyi yakalayabiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz. İyiliğin tekrarla kıymet kazanacağı bilincinden hareketle sizlerin hizmetlerinizin de artarak ivmelenen potansiyele sahip olduğu kanısındayız. Şahsınızın nezdinde belediye ve belediye yönetim organlarını tebrik ediyoruz. Biz, doktorlar insanımızın sancılarına sıkıntılarına ilaç olup onların nabızlarını tutarak şifalarına vesile olmaya çalışıyoruz. Başkanımız da halkın nabzını tutarak sıkıntılarına çare olarak hizmetlerinize kaldığınız yerden devam edecek. Adaletli yöneticilere her beldenin, her semtin su gibi hava gibi ihtiyacı var. Sizlerin adaleti temin konusunda elinizden geleni yapacağınızı inanıyoruz. Artık seçim bitmiş, halkımız kararını vermiştir. Sizlerin ekibinizle adil bir şekilde toplumun her katmanına ayrım gözetmeksizin hizmet götüreceğinize inanıyoruz" dedi.

Başkan Tollu ise ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Siz biz yokuz. Hepimiz aynıyız. Aynı ülkü etrafında birleşmişiz. Sizlerin de katkılarıyla daha güzel bir Erdemli’de yaşamak istiyoruz. Önerilere her zaman açığız. Erdemli’yi ortak akılla yöneteceğiz. Bu çerçevede herkesin düşüncesine, görüşüne ve aklına müracaat edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA