Kuzey Sahilleri Mavi Bayrakla Buluşacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir yasası ile artık Kocaali’de de Büyükşehir’in güçlü eli hissedilecek ve ilçemiz gelişimine hızla devam edecek.

Kuzey Sahilleri Mavi Bayrakla Buluşacak
Büyükşehir Belediyesi ile ilçemiz modern altyapıya kavuşacak. İnşallah kuzey sahilleri mavi bayrakla buluşacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu seçim çalışmaları kapsamında Kocaali’de bir dizi program gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu AK Parti Kocaali teşkilatı, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltı programında buluştu. Toplantıda Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Teşkilatı Başkanı Burak Ak hazır bulundu. Toplantının ardından Başkan Toçoğlu beraberindeki heyet ile Kocaali merkez esnafını ziyaret etti.

Ziyaretler sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak, Kocaali Merkez Camii meydanında miting düzenleyerek seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirdi. Ziyaretlerine devam eden Başkan Toçoğlu, Kocaali Kapalı Pazar esnafına hayırlı kazançlar diledi. Gün içinde devam eden program kapsamında Başkan Toçoğlu, Kocaali Karşı Mahallede yapımı tamamlanan Gökkuşağı Çocuk Parkı açılışını da gerçekleştirdi. Kocaali köylerinde de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Toçoğlu; Kirazlı, Şekerpınarı ve Kestanepınarı’nda vatandaşlarla buluştu.

Kocaali Merkez Seçim İrtibat bürosu açılış töreninde ilk söz alan AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak, “AK Parti olarak çiftçimizin, köylümüzün, Kocaalilimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da çalışmalarımızla her zaman yanınızda olacağız. İnşallah 30 Mart’tan sonra Büyükşehir’de Zeki Toçoğlu, Kocaali’de Ahmet Acar güçlü bir şekilde sandıktan çıkacaktır” ifadelerini kullanırken; Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “30 Mart günü vereceğiniz güçlü destek ile Kocaali’nin 5 yıl önce başlattığı silkinip kendine gelme ve şaha kalkma hareketini yükselen bir ivmeyle devam ettireceğiz. Kocaali’de 5 yıl önce verdiğimiz sözleri tutmanın gururu ile karşınıza çıkıyoruz. Dere ıslahları, çevre düzenlemeleri, altyapı ve asfalt çalışmalarıyla Kocaali’nin sorunları çözdük. İnşallah sizlerin desteğiyle gelecek dönemde de Ankara’da hükümetimiz, şehrimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun destekleriyle Kocaali’yi daha da ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Kocaalilerin gösterdiği ilgi ve muhabbete teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimizin bizlere gösterdiği ilgi, destek ve teveccühe teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasası ile birlikte artık Kocaali’de de Büyükşehir’in güçlü eli hissedilecek ve ilçemiz gelişimine hızla devam edecektir. Bugüne kadar yaptıklarımız ve gayretlerimiz ortadadır. Bundan sonra da aynı azim ile hizmetlerimiz sürecek. Vatandaşa hizmet bizim işimiz. İnşallah 30 Mart sonrasında Kocaali belediyemiz ile çalışarak çözülmemiş sorun bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi eliyle ilçemiz modern altyapıya kavuşacak. Şehrimizin kuzey sahillerinde de önemli düzenlemeler gerçekleştireceğiz. İnşallah kuzey sahillerinde mavi bayrak dalgalanacak” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun milletimiz feraseti ve sağduyusuyla her zaman doğruyu görüyor ve AK Parti’nin arkasında olmaya devam ediyor. Hizmet AK Parti’nin işidir, hizmet bizim işimizdir. Herkes kendini sandığa göre hazırlasın. Bu demokrasi şöleninin merkezi sandıktır. Hiç kimse başka yöntemler aramasın. İnşallah sizlerin güçlü desteğiyle sandıktan çıkacak ve gelecek dönemde de Sakarya’mızı tüm ilçeleriyle daha yükseğe taşıyacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA