Chp Edirne İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları Yetki Belgelerini Aldı

CHP'nin Edirne ilçe ve belde belediye başkan adaylarının yetki belgeleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Chp Edirne İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları Yetki Belgelerini Aldı

Ağa Köşkü Restaurantta düzenlenen törende konuşan CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, parti olarak uzun süren bir sürecin ardından adaylarını belirlediklerini ifade ederek, “Bugün adaylarımıza yetki belgelerini veriyoruz. Partimize ve Edirnemize hayırlı olsun” dedi.

 
Bozkurt konuşmasının ardından tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarını davet ederek, yetki belgelerini teslim etti. CHP Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş yaptığı konuşmada, bazı partililerin çıktıkları yoldan döndüklerini ifade ederek, “Aramızdan ayrılanlar oldu. Ama biz yolumuzdan dönmeyiz. Partimizin gösterdiği adayın her zaman arkasında duracağız” diye konuştu.

CHP Edirne Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Recep Gürkan ise partilerinde uzun bir aday adaylığı sürecinin yaşandığını hatırlatarak, “Bu süreçte aday adaylarımız büyük bir çalışma gerçekleştirdi. Kendilerini tanıtmaktan çok partimizin tanıtımını yaparak partimize büyük bir katkıda bulunmuşlardır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız Belediye Meclisi listelerinde yerlerini alacaktır. Cumhuriyetin savunucusu partimizde yoldan dönenler oldu. Biz Cumhuriyetin savunucusu partimizde her zaman yol aldık ve yolumuza devam edeceğiz. İster Ahmet olsun ister Mehmet, Cumhuriyetin kalesi CHP’nin savunucusu Edirneliler yine partimize destek verecektir” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’nin tüm adayları hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak: İHA