Bakan Eroğlu, Mersin'de Nişan Törenine Katıldı

Erdemli ilçesinde 11 tesisin temel atma törenine katılmak amacıyla İçel’e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İçel İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör’ün kızı Neslihan Güngör ile Veli Örener çiftinin nişan törenine katıldı.

Bakan Eroğlu, Mersin'de Nişan Törenine Katıldı

Bakan Eroğlu'na, İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İçel Milletvekili Nebi Bozkurt ve il protokolü eşlik etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun davetini geri çevirmeyen Bakan Veysel Eroğlu’nun yaptığı sürpriz, Güngör ve Örener aileleri ile genç çifte büyük bir sevinç yaşattı. Suphi Öner Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen nişan töreninde genç çiftin mutluluklarına ortak olan Bakan Eroğlu ve Vali Güzeloğlu, iki genci evlilik yolunda attıkları bu ilk adımdan dolayı kutladı.

Bakan Eroğlu, Neslihan Güngör ile Veli Örener çiftinin yüzüklerini takarken, kurdeleleri ise çiftin annelerinin kesmesini istedi. Eroğlu ile Güzeloğlu'nun yaptıkları sürpriz karşısında oldukça duygulanan Güngör ve Örener aileleri ise Bakan Eroğlu'na ve Vali Güzeloğlu'na teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA