Başkan Tursun’dan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ilçede bulunan Kamu kurum ve Kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Tursun’dan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, İlçe Merkezindeki Kamu Kurum ve Kuruluşları ile banka şubelerine ziyaret etti. Tursun ziyaretlerine İlçe Kaymakamı Mehmet Baygül’ü ziyaret ederek başladı.

Başkan Nurettin Tursun, ziyaretlerinde ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretlerinde Belediye Hizmetleri hakkında bilgiler de veren Başkan Nurettin Tursun “ilçemizdeki Kamu Kurum ve kuruluşları ile her zaman koordineli bir şekilde çalıştık. Beldeden ilçeye geçtikten sonra özelikle ticaretin hızla geliştiği bölgede tarımdan hayvancılığa, eğitimden, spora mali sektörden sağlığa kadar bir çok alanda yatırımların hayata geçmesine öncülük ettik. Bugün Döşemealtı ilçesi yaşayanları devletin hemen hemen bütün imkanlarından ilçe sınırlarında faydalanabiliyor. Ama çalışmalarımız bunlarla da sınırlı kalmayacak. Bizim amacımız halkımızın sadece denize girmek için Antalya’ya gittiği günlere kavuşmaktır” diye konuştu.

Başkan Tursun, yönetimindeki Belediye hizmetlerinden bir hayli memnun olduklarını belirten Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri de hizmetlerinden dolayı Belediye yönetimine ve Başkan Tursun’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA