Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan Önemli Açıklamalar

Enerji Bakanı Taner Yıldız, UK Enerji Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kaya ile enerji sektörüne dair özel bir görüşme yaptı...

Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan Önemli Açıklamalar
Enerji Bakanı Taner Yıldız, WTC World Trade Council Turkey Başkanı ve UK Investment Group Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kaya ile İran Milli Günü Resepsiyonunda biraraya geldiler.

Ümit Kaya ile Enerji Bakanı Taner Yıldız enerji sektörü ve güneş enerjisi ile ilgili bir sohbet gerçekleştirdiler. Ümit Kaya, son günlerde kurlarda yaşanan hareketlenme sebebiyle güneş enerji yatırımlarında geri dönüş sürelerinin uzaması sebebiyle yatırımcıların geri adım attığını belirtti. Lisanssız yatırımlarda 1 gb üzerinde bir teşvik olup olmayacağını da soran Kaya, Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız'dan müjdeli teşvik cevabını aldı.

Enerji Bakanı Taner Yıldız, UK Enerji Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kaya'ya verdiği cevapta teşviğin kurlarla alakalı olacağını; yatırımcılara ve sektöre rahat bir nefes aldırmayı hedeflediklerini ve çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan Önemli Açıklamalar