Mustafa Şen'den, Sarıgül adaylıktan çekilebilir iddiası

Genar Başkanı Mustafa Şen katıldığı bir televizyon programında, Mustafa Sarıgül'ün adaylıktan çekilme ihtimalinin bulunduğunu iddia etti.

Mustafa Şen'den, Sarıgül adaylıktan çekilebilir iddiası
Genar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen, CHP MYK'da yaşanan aday tartışmalarını ve CHP seçmeninin yeni adaylara verdiği tepkileri yorumlarken şaşırtıcı bir ihtimalden bahsetti.

"AYIN 18'İNE KADAR BEKLEYİN"
Şen, CHP'de henüz kimsenin garantisi olmadığını belirtti, Mustafa Sarıgül'ün bile adaylıktan bir şekilde çekilebilme ihtimali olduğunu söyledi.

Bu düşünceye itiraz eden Sevilay Yükselir'e Şen, "çekilebilir, kesin demiyorum ama ayın 18'ine kadar bekleyin" ifadelerini kullandı.

KEZBAN HATEMİ: ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Kezban Hatemi ise, CHP'deki aday kriziyle ilgili son dakikada aday belirlemeyi, kazanması muhtemel isimlerin üstünün son dakikada çizilmesini çok sert bir dille eleştirdi, "Allah akıl fikir versin" dedi.

Hatemi şöyle konuştu:

"MİT NASIL ŞEFFAF OLUR?"
"Bir kere, son dakikada böyle bir aday belirlemesi olmaz. Kılıçdaroğlu bugün ak dediğine ertesi gün kara diyor. Ne proje var, ne bir siyasi yapılanma var. Örneğin MİT şeffaflaşsın diyor. MİT nasıl şeffaflaşır?"

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu "%100 Siyaset" programına anket şirketlerinin yöneticileri konuk oldu.