Ezra 2. Bölüm Mustafa, Ezra ' yı görünce, peşine düşer

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Ezra 2. Bölümüyle 30 Aralık Salı akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Ezra 2. Bölüm fragmanı ve özeti...

Ezra 2. Bölüm Mustafa, Ezra ' yı görünce, peşine düşer
Ezra Dizisi 2. Bölüm özeti:

Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği Ezra ' nın 2. bölümünde; Tek Tabanca Mustafa ve arkadaşları, Organize Suç Örgütü lideri Çahangir Hüseyinov ' a suçüstü yapmak için, kaçak altın kuryesi kılığına girerler.

Çahangir, Libyalı gerillalardan satın aldığı Gazzeli mülteci kız Ezra ' yı da otele getirmiştir. Mustafa ile Ezra ' nın yolları tam bu noktada kesişir. Bu sırada Ezra da, otelden kaçmanın bir yolunu bulur ve Çahangir ' in elinden kurtulur.

Mustafa, yolda bir kez daha Ezra ' yı görünce, peşine düşer, onu durdurup Çahangir hakkında bilgi almak ister. Ancak, Ezra da, Mustafa ' yı Çahangir ' in adamlarından biri sanınca, ondan kaçar.

Çahangir, bir yandan; Mustafa, diğer yandan, Ezra ' yı aramaya başlarlar. Mustafa ' nın amacı, Çahangir ' den önce Ezra ' yı bulmaktır. Çahangir ise, Ezra ' nın kaçmasına çok öfkelenmiş, bu durumu kendisine yedirememiştir. Ezra ' yı bulmayı kendisine bir takıntı yapar.