Ulan İstanbul 28. Bölüm Şehriban, çareyi Derya'yla yüzleşmekte bulur

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Ulan İstanbul 28. Bölümüyle 29 Aralık Pazartesi akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Ulan İstanbul 28. Bölüm fragmanı ve özeti...

Ulan İstanbul 28. Bölüm Şehriban, çareyi Derya'yla yüzleşmekte bulur
Ulan İstanbul Dizisi 28. Bölüm özeti:

Derya ' yı başka bir erkekle öpüşürken gören Şehriban, ne Maşuka ' ya ne de Ceyhun ' a bir şey diyemez. Şehriban, Fatma ' yla konuşup çareyi Derya ' yla yüzleşmekte bulur. Kaptan, sonunda özgürlüğüne kavuşur.

Bir an evvel Bodrum ' a dönmek isteyen Kaptan, Çin Lokantasındaki kutlama yemeğinden sonra İstanbul ' dan ayrılır. Gecikmeli de olsa kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlayan ekip, yılbaşından hemen sonra mahalleden ayrılma kararı alır.

Ekip İstanbul ' a veda ediyor

Derya ' yı başka bir erkekle öpüşürken gören Şehriban, ne Maşuka ' ya ne de Ceyhun ' a bir şey diyemez. Şehriban, Fatma ' yla konuşup çareyi Derya ' yla yüzleşmekte bulur. Kaptan, sonunda özgürlüğüne kavuşur. Bir an evvel Bodrum ' a dönmek isteyen Kaptan, Çin Lokantasındaki kutlama yemeğinden sonra İstanbul ' dan ayrılır. Gecikmeli de olsa kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlayan ekip, yılbaşından hemen sonra mahalleden ayrılma kararı alır. İş hayatına atılan Maşuka ise çok mutludur. Kuaför salonunun açılışına bütün mahalleyi davet eder. Görevini yerine getiren Zeynep, annesinin yanına dönme bahanesiyle ekipten ayrılır.

Derya ile konuşmayı başaramayan Şehriban, genç kızı takip etmeye başlar. Bu sefer de yanlış hedefe kitlenir. Bütün mahalle, Alınteri Sokak ' ta yapılan yılbaşı kutlamasına katılır. Partide, Karlos ' un Yaren ' e büyük bir sürprizi vardır.

Mahalleliyle birlikte eğlenen çete aslında herkesle vedalaşmaktadır. Ekipten ilk ayrılan Derya olur. Genç kız partiden hemen sonra Bodrum ' a gitmek için otobüse biner. Çetenin geri kalanı ise mahalleden ayrılmak üzere iken hayatlarının en büyük şokunu yaşarlar.