Chp Milletvekili Demiröz Açıklaması

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, sosyal medyada yer alan "istifa ettiği" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

CHP Basın Biriminden yapılan açıklamada, Demiröz'ün Twitter hesaplarının bilgisayar korsanı saldırısına uğradığı ve hesabından "istifa ettiği" mesajları yayınlandığı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Demiröz'ün, akşam saatlerindeki bir görüşmesi sırasında, şahsına ait "Twitter, g-mail ve Facebook" hesaplarının bilgisayar korsanlarınca ele geçirildiğini fark ettiği bildirildi.

Hesaplarından "istifa ettiğine dair mesajlar atıldığını" belirlediklerini ifade eden Demiröz, şunları kaydetti:
"Hesaplarımızın geri alınması için CHP Genel Merkezi Bilgi İşlem Birimimiz ile birlikte derhal girişimlerde bulunduk. Şu ana kadar hesaplarımda yayınlanan mesajların tamamı, hesabımı elinde tutanlar tarafından atılmaktadır. Mesajlarda yer alan hiçbir görüş, düşünce ve ifade şahsıma ait değildir. CHP Bursa milletvekili olarak büyük bir gurur ve onurla partimin neferi olarak çalışmalarıma devam etmekteyim. 2015 seçimlerine giderken partimizi iktidar, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da başbakan yapma yolunda kararlı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hiçbir eylem bizi bu amacımızdan alıkoyamaz."
Kaynak: AA