Biib 2014’te Mümin Sekman Başarının Yollarını Anlattı

Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nın (BİİB 2014) son gününde Bursalılar firma stantlarına ve seminerlere büyük ilgi gösterirken, Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman da verdiği konferansta başarının yollarını anlattı.

Biib 2014’te Mümin Sekman Başarının Yollarını Anlattı

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) işbirliğiyle yapılan BİİB 2014, son gününde de Bursalılardan yoğun ilgi gördü. Merinos AKKM’nin bütün salonlarının kullanıldığı programda, bir yandan Fuar Alanı’nda firma temsilcileriyle iş arayanlar buluşurken, bir yandan da konferans, seminer ve sertifikalı eğitimler devam etti.

Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması kapsamında Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda ise Kişisel Gelişim Uzmanı ve ‘Herşey Seninle Başlar’ kitabının Yazarı Mümin Sekman, Bursalılarla bir araya geldi. Başarının yollarını anlatan Mümin Sekman, insanları başarılı ve başarısız yapan faktörleri, beynin nasıl daha iyi çalıştırabildiği gibi konuları dinleyicilerle paylaştı. Büyük ilgiyle dinlenen Mümin Sekman’a, programın sonunda plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA