Vali Su ve Eşi Öğretmenleri Ağırladı

Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Düzce’de görev yapan öğretmenleri evinde ağırladı.

Vali Su ve Eşi Öğretmenleri Ağırladı
Düzce’nin çeşitli okullarında görev yapan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Vali ve eşine misafir oldu.
Öğretmenler günü kutlamaları çerçevesinde Vali Ali İhsan Su ve Eşi Zeliha Su, Düzce’de görev yapan öğretmenleri evinde ağırladı. Vali ve eşine Düzce Milli eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ile Düzce’de görev yapan öğretmenler katıldı.

Misafirlerini kapıda karşılayan Bay ve bayan Su çifti misafirleriyle yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi. Öğretmenlerle sohbet eden Su çifti, misafir öğretmenlerle bürokrasiden uzak bir sohbet gerçekleştirdi.

Misafirlerini ağırlayan Vali Ali İhsan Su; “Bu gün öğretmenlerimizin günü. Öğretmenlerimiz her şeyimiz. Çocuklarımızı eğiten, onları hayata hazırlayan, onların iyi şekilde geleceklerini kurmaya yardımcı olan ve bu konuda da her türlü fedakarlığı üstlenen çok değerli arkadaşlarımızdır. Bu anlamda onlar her zaman elleri öpülesi insanlardır. Ben kendilerine, çocuklarımıza, ülkemize verdikleri bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Aileler adına, çocuğu olan herkes adına teşekkür ediyorum. Kendilerine nice güzel yıllar diliyorum. Hayatını kaybetmiş olan, şehit olan veya vefat etmiş olan bütün öğretmenlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan şu anda hayatını devam ettiren emekli olsun, ister görevde olsun bütün öğretmenlerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Öğretmenler gününü tekrar kutluyorum” dedi.

Vali Su, açıklamasının ardından eşi Zeliha Su ile birlikte kendilerine misafir olan öğretmenlerle hem tanıştı hem de sohbet etti.
Kaynak: İHA