Ak Parti Aydıncık İlçe Başkanı Koçak, Güven Tazeledi

AK Parti Aydıncık İlçe Başkanlığına Burhan Koçak, yeniden seçildi.

Koçak, 75. Yıl Öğretmenevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede yaptığı konuşmada, 2008'den bugüne kadar ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatarak, halka hizmetin Hakk'ka hizmet bilinciyle çalıştığını söyledi.

AK Parti'nin Türk siyasetinin istikrarı ve geleceği olduğunu ifade eden Koçak, "Büyük emeklerle bugüne gelen partimizi, bundan sonra da en iyi şekilde yoluna devam ettirmek boynumuzun borcudur. AK Parti iktidarı asırlar öncesinden başlamış kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. İl ve ilçe teşkilatlarımızda bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır. Önümüzde 2015 seçimleri var ve bu sorumlulukla birbirimize daha sıkı kenetlenerek daha çok çalışmalıyız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, 237 delegelerin tamamının oyunu alan Burhan Koçak, ikince kez ilçe başkanlığına seçildi.
Kongreye, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, İl Genel Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA