Süleymanpaşa'da 'Hemşeri Dernekleri Toplantısı' Düzenlendi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçede faaliyet gösteren 27 hemşeri derneği temsilcileriyle bir araya geldi.

Eşkinat, bir restoranda düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, belediye tarafından yapımı devam eden ve kısa bir süre içinde yapmayı planladığı projeleri anlattı.
Süleymanpaşa Belediyesi'nin temel görevleri hakkında bilgi veren Eşkinat, "Büyükşehir yasası ile birlikte eski Tekirdağ Belediyesi'nin görevi olan bir çok hizmet bizden alındı. Su ve kanalizasyon işleri ile ilgili TESKİ kurulurken büyük hizmetler için ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi görevlendirildi. Ancak benim şehrimde yaşayan 180 bin vatandaşımın sıkıntısı ne ise o bizim de görevimizdir. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu hizmet anlayışı ile çalışıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından, Eşkinat, dernek temsilcilerinin sorunları dinledi ve kentin güzelleşip ilgi merkezi olması için fikir alış verişinde bulundu.
Toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, birim müdürleri, Erzurumlular, Hacıköylüler, Karadeniz İlleri, Emiryakuplular, Iğdırlılar, Sağlamtaşlılar, Ferhadanlılar, Beyoğlulular, Vanlılar, Van Gölü Çevre İlleri, Yeniceliler, Gaziantepliler, Şanlıurfalılar, Ordulular, Trakya Rumeliler, Bitlisliler, Selanikliler, Ormanlılar, Zonguldaklılar, Karacakılavuzlular, Rizeliler, Ahmedikliler, Kastamonulular, Karadenizliler ve Anadolu Rumeli Derneklerinin Başkanları katıldı.

Kaynak: AA