Nihat Doğan, Canlı Yayında Tüm Stüdyoyu Ağlattı

Nihat Doğan Bu Tarz Benim'de yaptığı konuşma ile tüm stüdyoyu ağlattı.

Nihat Doğan, Canlı Yayında Tüm Stüdyoyu Ağlattı
Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ve Nihat Doğan'ın jüri olarak katıldığı Bu Tarz Benim'de Nur Bozar'ın yarışmadan kendi isteğiyle ayrılmak istemesi üzerine Nihat Doğan yaptığı açıklamayla tüm stüdyoyu ağlattı.


Ekranların fenomen moda yarışması olan Bu Tarz Benim 15 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan eleme gecesinde Nihat Doğan'ın yaptığı o açıklama:

'Ben sıfır puan veriyorum öncelikle onu söyleyeyim. nedenine gelince; Her başarının arkasında büyük bir azim hikayesi zaman zaman acı bir hikaye zaman zaman gözyaşlarıyla dolu, çaresizliklerle dolu, ama sonrsında ortaya büyük bir karakter koyma hikayeside vardır. Kişinin sesi güzel olabilir, yüzü çok güzel olabilir, oyunculuğu güzel olabilir ama yetenek insanı sadece ve sadece zirveye taşır. Zirvede starları tutan ise malesef karakterdir. Azmi olmayan karakteri olmayan gücü olmayan hiç bir insanın değil söhret, sokağa çıkma hakkı dahi yoktur.  Zaman zaman hepimiz büyük hayal kırıkları yaşıyoruz, olacak dedigimiz işlerin olmadığı, hazırlandığımız işlerin hayal kırıkrığıyla reddedildiği, bir telefonla yüzümüze kapatılıp reddedildiği günler yaşadık. Sabahlara kadar günlerce oturup hüngür hüngür duvarlara, aynalara ağladık' demesi üzerine Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Serter ve tüm studyoyu hüngür hüngür ağlattı.

Beyaz Gazete