Dengir Mir Fırat: Paralel yapı Mahmut Aslan'a operasyon düzenledi

Ak Parti'nin kurucularından Dengir Mir Mehmet Fırat, Mahmut Aslan isimli işadamının paralel yapı tarafından iflas ettirildiğini iddia etti.

Dengir Mir Fırat: Paralel yapı Mahmut Aslan'a operasyon düzenledi
Usta gazeteci Latif Şimşek'in sunumu ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumlarıyla ekrana gelen Dinamit programının bu haftaki konuğu AK Parti'nin kurucularından olan ve uzun süre partinin Genel Başkan Yardımcılığı'nı da üstlenen Dengir Mir Mehmet Fırat oldu.Dengir Mir Mehmet Fırat, Mahmut Aslan isimli işadamının suç örgütü dediği paralel yapı tarafından nasıl batırıldığını anlattı.

MAHMUT ASLAN'A OPERASYON
Aslan'ın yaptırdığı bir ilkokul ve caminin cemaat tarafından istendiğini işadamının ise bu isteğe karşı çıktığını söyleyen Dengir Mir Mehmet Fırat, bu süreçten sonra imzasız bir ihbar mektubu yazıldığını söyledi. Usulsüz ihbar mektubuyla Mahmut Aslan'a yönelik bir operasyon başlatıldığını iddia eden Dengir Mir Mehmet Fırat, işadamının bütün mal varlığının dondurulduğunu belirtti.

İKİNCİ OPERASYON: GDO

Aslan'a yönelik GDO üzerinden de bir oyun oynandığını anlatan Dengir Mir Mehmet Fırat, Taraf gazetesinin “GDO'lu prinç ithal eden Mahmut Aslan” manşetiyle bir haber yaptığını hatırlattı. Dengir Mir Mehmet Fırat, bu haber arından Taraf'tan ayrıldığını da ekledi.