Mahmut Aslan'ı paralel yapımı bitirdi?

Usta gazeteci Latif Şimşek'in sunumu ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumlarıyla ekrana gelen Dinamit programının bu haftaki konuğu AK Parti'nin kurucularından olan ve uzun süre partinin Genel Başkan Yardımcılığı'nı da üstlenen Dengir Mir Mehmet Fırat oldu. Suç örgütü dediği paralel yapıya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atan Dengir Mir Mehmet Fırat, Mahmut Aslan isimli işadamının paralel yapı tarafından nasıl batırıldığını anlattı.
Dengir Mir Mehmet Fırat Paralel Yapı Mahmut Aslan 


MAHMUT ASLAN'A OPERASYON
Aslan'ın yaptırdığı bir ilkokul ve caminin cemaat tarafından istendiğini işadamının ise bu isteğe karşı çıktığını söyleyen Dengir Mir Mehmet Fırat, bu süreçten sonra imzasız bir ihbar mektubu yazıldığını söyledi. Usulsüz ihbar mektubuyla Mahmut Aslan'a yönelik bir operasyon başlatıldığını belirten Dengir Mir Mehmet Fırat, işadamının bütün mal varlığının dondurulduğunu belirtti.

İKİNCİ OPERASYON: GDO
Aslan'a yönelik GDO üzerinden de bir oyun oynandığını anlatan Dengir Mir Mehmet Fırat, Taraf gazetesinin “GDO'lu prinç ithal eden Mahmut Aslan” manşetiyle bir haber yaptığını hatırlattı. Dengir Mir Mehmet Fırat, bu haber arından Taraf'tan ayrıldığını da söyledi.
15 Kasım 2014 Cumartesi günü yayınlandı