Sungurlar 3. Bölüm - Serdar ' ı ise yeni bir sürpriz bekler

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, 3. bölümüyle 9 Kasım Pazar akşamı Samanyolu ekranlarında yayınlandı.

Sungurlar 3. Bölüm - Serdar ' ı ise yeni bir sürpriz bekler
Sungurlar Dizisi 2. Bölümde yaşananlar:

Albayın dön emrine rağmen arkadaşlarını bulmadan Suriye batağından çıkmak istemeyen Serdar, Ferman'ın hazırladığı tuzaklardan kurtulmaya çalışır. Türkiye'de ise Doktor ve Serdar için sürpriz bir yakalama emri çıkarılır.

İstihbaratçı Yavuz, Türkiye'de Sungurlar'a büyük tuzaklar hazırlar ve Aslı'nın Sungurlar'a ihanet etmesi, onları bir terör örgütü gibi anlatması için baskılar yapar. Bu tuzaklar karşısında zor anlar yaşayan Sungurlar, büyük bir mücadele içine girerken, Kordon Celil'in döneceği haberi herkese büyük şok yaşatır.

Sungurlar Dizisi 3. Bölüm özeti:

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve yayınlanan ilk bölümleriyle reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, Cumartesi akşamı üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Meryem, Serdar ' ın temize çıkmasını sağlayacak olan dosyayı alarak kaçar ve dosyayı Yavuz ' a verir.

Yavuz bu dosya ile Sungurlar ' dan tamamen kurtulmanın planını yaparken bir yanda da görevini tamamlayan Meryem ' in de ortadan kaldırılmasını ister. Beklemediği bir şekilde Meryem ' in hainliğine uğrayan Serdar ' ı ise yeni bir sürpriz bekler.

Ekibin iki üyesi Naza ve Havin, Suriye ' de işkence altındadır. Yavuz ' un planlarıyla Aslı ' yı kaybeden Sungurlar, Naza ve Havin ' i kurtarmak için tekrar Suriye ' deki kampa giderler. Yaşanan çatışmada Sungurlar, Havin ' e ulaşır ancak Naza, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

Sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, 8 Kasım Cumartesi saat 20.30 ' da Samanyolu TV ' de Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanacak olan Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölüm'ünde neler olacak? Sungurlar dizisi 3. Bölüm fragmanı izle... Sungurlar 3. Bölüm'ü ile Cumartesi Akşamları Samanyolu TV'de..