İntikam 38. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Amerika ABC televizyonunda yayımlanan 'Revenge’ adlı diziden uyarlanan İntikam, yüksek reyting elde etmeyi başardı. İntikam, 38. Bölümü ile 9 Ocak Perşembe Kanal D ekranlarında!

İntikam 38. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
İntikam Dizisi 38. Bölüm özeti:

Yağmur, büyük acı yaşıyor
Derin ' in gözlerinin önünde ölmesi, Yağmur ' a büyük bir acı yaşatıyor.

Yağmur ' un gözleri önünde ölen Derin, ardında bir sürü soru işareti ve acı bırakır. Rüzgar ise hastanede ölüm kalım savaşı vermektedir. Haldun, delilleri yok etmeye çalışır. Şahika da Cemre ' yi olaylardan uzak tutmaya çalışır ancak, bunun bir tuzak olduğunu anlayan Barış, duyduğu acı ve öfkeyle kontrolünü kaybeder ve Arsoylar ' ın evini basar.

Emre vicdanıyla savaşır
Haldun ' un bu acımasız planının ölümle sonuçlandığını öğrenen Emre vicdanıyla savaşır. Derin ' in ölümü ile sarsılan Yağmur, Arsoylar ' ın hayatını kabusa çevirmek için kendi hedefinden sapacaktır.

İntikam 37. bölümde neler yaşanmıştı?

Yağmur yol ayrımında
Ablasını kaybeden Ali, Yağmur ' dan bir tercih yapmasını istiyor. Yağmur da intikam oyununa devam etmekle, her şeyi arkasında bırakıp Ali ' yi seçmek arasında bir karar veriyor.

Yağmur, Nurdan cinayetini şimdilik örtbas eder. Peki, Nurdan, Yağmur hakkındaki gerçeği sadece kendisine mi saklamıştır? Ablasını kaybeden Ali, Yağmur ' dan bir tercih yapmasını ister. Yağmur ya bu intikam oyununa devam edecektir ya da her şeyi arkasında bırakıp Ali ' yi seçecektir.

Emre ise Yağmur ' la arasını düzeltmek istediğinde hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Derin ve Rüzgar başlarına geleceklerden habersiz Haldun ' un ayarladığı otele gider. Bunun bir tuzak olduğunu fark ettiklerinde artık çok geç kalmışlardır. Haldun ' un acımasız planının kurbanı olmamak için tek kurtuluş yolu kaçmaktır ancak, bu o kadar kolay olmayacaktır.