Oyuncu Huban Öztoprak'ın Sağlık Durumu

Marmaris'te geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki Huban Öztoprak'ın, tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi devam ediyor.

Marmaris Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. Tolga Çakmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncu Öztoprak'ın 10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü söyledi.

Öztoprak'ın sağlık durumunda olumlu bir gelişme olmadığını ifade eden Çakmak, "Öztoprak'ın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor ancak sağlık durumunda olumlu bir değişiklik bulunmuyor" dedi.

Doktorların ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Çakmak, hastanenin bölgenin en iyi yoğun bakım ünitesine sahip olduğunu, bu doğrultuda hastanın başka bir hastaneye nakledilmesine ihtiyaç duyulmadığını kaydetti.

Çakmak, nakil için hastanın durumunun da uygun olmadığını söyledi.

- Sosyal medyadan "Geçmiş olsun" mesajları
Öte yandan Öztoprak'ın ailesi ve arkadaşlarının hastanedeki umutlu bekleyişi sürüyor.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile çok sayıda kişi, aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Birçok sanatçı da sosyal medyadan Öztoprak için "geçmiş olsun" mesajı yayınladı.
Ani Müjde, mesajında, "2014'ün ilk kötü haberi oyuncu arkadaşımız Huban Öztoprak'tan geldi, acil şifalar diliyoruz kendisine" ifadesine yer verdi. Behzat Uygur ise Huban Öztoprak'ın bir an önce uyanıp turnelere devam etmesini diledi. Sabahat Akkiraz da Öztoprak'ın iyileşmesi için dua ettiğini bildirdi.
Armutalan beldesi Seyirtepesi mevkisinde 28 Aralık 2013'te, Datça'ya gösteri için giden İstanbul Kumbara Görsel Tiyatrosu ekibini taşıyan minibüs ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu 26 yaşındaki Huban Öztoprak ağır yaralanmış, Marmaris Yücelen Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.
Kaynak: AA