Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "5 yıl evvel 'Başarılamaz' denilen işleri başardık. Çok önemli ufukları zorladık. Bu yönüyle halkın takdirini topladık" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Spor Şefliği, Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK), cami ve okul temizlik ekibi çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Tütüncü, kahvaltıda yaptığı konuşmada, hizmet anlamında verimli bir 5 yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Kepez'in kendi dönemlerinde önemli bir sıçrama yaşadığını ve bazı belediyelere ilham verdiğini belirten Tütüncü, "5 yıl evvel 'Başarılamaz' denilen işleri başardık. Çok önemli ufukları zorladık. Bu yönüyle halkın takdirini topladık" dedi.

Kepez halkının, hizmetten duyduğu memnuniyetin kendileri için "iftihar vesilesi" olduğunu vurgulayan Tütüncü, takdir toplayan hizmetleri de toplumun her kesiminin, çalışanlarının, meclis üyelerinin, parti teşkilatının desteğiyle gerçekleştirdiklerinin kaydetti.

Hizmet başarısında belediye personelinin önemli bir gayretinin olduğunu belirten Tütüncü, maaşların zamanında ödenmesiyle memur, işçi ve taşeron şirket çalışanlarının motivasyonunu yükselttiklerini bildirdi. Enkaz edebiyatı yapan bir belediye olmadıklarına dikkati çeken Tütüncü, topluma umut vermekle sorumlu olduklarını ve hizmet ürettiklerini söyledi.

Tütüncü, çalışanlarına karşı azami nezaket gösteren bir belediye olduklarını dile getirerek, şöyle devam etti:
"Yönetici kibrini asla yanımıza yaklaştırmadık. Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir personelimizle aramızda yönetici-yöneten hukuku olmadı. Bizim anlayışımız, ne olursak olalım kibri asla yanımıza yaklaştırmamayı, tam tersine tevazu ile hareket etmeyi, alçak gönüllülükle hareket etmeyi emrediyor. Hiç kimsenin ne siyasi görüşüne, ne mezhebine, ne de meşrebine baktık. Tüm çalışanlarımızı sevdik. Hep birlikte, sevgiyle kardeşlikle yol arkadaşlığımızı pekiştirerek, güçlendirerek yolumuza ve yolculuğumuza devam edeceğiz. Çok daha güzel, mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz."
Kaynak: AA