Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Bitlis’te bulunan siyasi partileri ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı Siyasi Partileri Ziyaret Etti

İlk olarak Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bitlis İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve beraberindekiler, BDP İl Başkanı Mehmet Can Demir ve parti yetkilileri tarafından karşılandı. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette yaklaşan yerel seçim sürecinde siyasiler birbirlerine başarılar diledi.

BDP Bitlis İl Teşkilatı ziyaretinin arından heyet bu sefer Saadet Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Saadet Partisi Bitlis İl Başkanı Ayhan Uslu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve AK Parti İl Başkanı Kadirioğlu, ardından HÜDA PAR Bitlis teşkilatına geçtiler. HÜDA PAR İl Başkanı Celal Gül ve Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu beraberinde meclis üyeleri ile birlikte son olarak Demokrat Parti Bitlis İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.
Kaynak: İHA