Edirne Belediye Başkanı Sedefçi Açıklaması

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, tüm sosyal projelerde amaçlarının vatandaşlara daha iyi hizmeti sunmak olduğunu bildirdi.

Sedefçi, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne Belediyesi'nin kentteki sosyal çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Yaşlılara yönelik çalışmalar yaptıklarını aktaran Sedefçi, şunları kaydetti:
"Edirne Merkez'de yaşayan 65 yaş üstü yaşlılara yönelik yepyeni bir sosyal proje geliştirildi. Edirne Belediyesi olarak sosyal projelerimizle halkımıza daha iyi hizmeti sunmayı, belirli konularda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Tüm sosyal projelerimizde amacımız vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak. Edirne Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi yaşlılara, engellilere, çocuklara ve dezavantajlı vatandaşlara ilgi göstermeye ve onlarla ilgili projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Edirne merkez mahallelerde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların muhtarlıklar aracılığıyla tespit edilerek, bakıma muhtaç olanlar, sağlık sorunları yaşayanlar, ihtiyaç sahipleri, hatta avukat, psikolog ihtiyacı olanlar saptanarak, onları destekleme çalışması başlatıldı."
Sedefçi, 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz Edirne gezisi de düzenlediklerini ifade etti.

Beraberimizdeki Belediye personelinin anlatımları ile yaşadığımız kentle ilgili çok güzel bilgiler öğrendik. Emeği geçen herkese tekrardan çok teşekkür ediyoruz." dediler.
Kaynak: AA