Cbü Vakfı'ndan Vali Savaş'a Ziyaret

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yüksek Öğrenim Vakfı Başkanı Zafer Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Doç. Dr. Ahmet Ataç, Yrd. Doç. Dr. Selim Sartel Yılmaz, Baro Başkanı Zeynel Balkız Vali Abdurrahman Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Cbü Vakfı'ndan Vali Savaş'a Ziyaret

Ziyarette, kendilerini kabul ettiği için Vali Savaş’a teşekkür eden Vakıf Başkanı Ünal, Manisa CBÜ Yüksek Öğrenim Vakfının 1993 yılında kurulduğunu, 2006 yılına kadar yaklaşık bin 300 öğrenciye burs verdiklerini belirtti.

250-300 öğrenciye de yarım çalışma ve sigorta kartı verdiklerini ifade eden Ünal, geçen yıl Manisa’daki kurum ve kuruluşlardan burs bağış hesabı ile ciddi miktarda para topladıklarını ve 300 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

Burs verdikleri öğrencileri okullarının seçtiğini, bu öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumundan burs almayan ve maddi desteğe çok ihtiyacı bulunan öğrenciler olduğunu ileten Ünal, üniversiteye böbrek taşı kırma gibi araç gereç de temin ederek destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Savaş da, Vakfın çalışmalarını takdirle karşıladığını, kendilerinin de üniversite öğrencileri için her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: İHA