Atso Yönetiminden Başkan Tursun’a Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu üyeleri, Geleneksel Odül Töreni daveti için Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’u makamında ziyaret etti.

Atso Yönetiminden Başkan Tursun’a Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Davut Çetin, Meclis Başkanı İzzet Bayar ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa İssi, Hüseyin Barut ve Ömer Dinç, Geleneksel ATSO Odül Töreni davetiyesini vermek için Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’u ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Çetin, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’un görev süresinde yaptığı hizmetlerin ilçeye katma değer sağladığını belirterek, “Antalya iş dünyası hizmetleri yakından görme fırsatını yakalıyor. Çünkü odamız yönetiminde bulunan Organiza Sanayi Bölgesi iş dünyasının en uğrak yeri” diye konuştu.

ATSO yönetimine daveti ve ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Nurettin Tursun ise Organize Sanayi Bölgesi’nin ilçe halkının en önemli ekmek kapısı haline geldiğini belirterek, “İş dünyasının bölgede yaptığı yatırımlar ve açtığı iş sahaları büyük katkı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA