Karatay Belediyesi’nin İkram Evi ve Teşhir Merkezi İlgi Görüyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi’nin İkram Evi ve Teşhir Merkezi vatandaşlardan ilgi görüyor.

Karatay Belediyesi’nin İkram Evi ve Teşhir Merkezi İlgi Görüyor
Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ve yurt dışından Karatay'a gelen binlerce kişi, Karatay Belediyesi’ne ait İkram Evi ve Teşhir Merkezi’ne ilgi gösteriyor. Mevlana Müzesi’nin yanında olan İkram Evi, müzeyi ziyaret etmeye gelen misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Ayrıca İkram Evi, dinlenmenin dışında şehir dışından gelen yerli ve yabancı misafirlere de rehberlik hizmeti sunuyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin Hz. Mevlana Türbesi’ni ziyaret ettikten sonra uğradıkları İkram Evi ve Teşhir Merkezi'nin, sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olduğunu belirtti.

Teşhir merkezinde yabancı dil bilen personeli ile yabancı misafirlere rehberlik hizmetinin de sunulduğunu ifade eden Başkan Hançerli, “Bunun yanı sıra merkezde ücretsiz internet hizmeti, sıcak ve soğuk çeşitli ikramlar sunuluyor. Ayrıca belediyemizi ve Mevlana’yı tanıtıcı CD ve broşür dağıtımı yapılıyor. Konya dışından gelen misafirlere de yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Başkan Hançerli, “Şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlere, Konya’yı ve özellikle Hz. Mevlana’yı güzel bir şekilde tanıtarak, konuklarımızı memnun bir şekilde uğurlamalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA