Cüngüş Kaymakamı Çelikel, Köy Yollarında İncelemede Bulundu

DİYARBAKIR - Çüngüş Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel, KÖYDES Projesi kapsamında ihalesi yapılan köy yolları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kaymakam Çelikel, KÖYDES ve İl Özel İdaresi Programı kapsamında bulunan Avut, Aktaş Güney Dere, Yeniköy, Sefer Uşağı, Çınar, Petekuşagı, ve Çayırbaşı köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Stabilize kaplama çalışmalarını denetledi.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Çelikel, eksiklikleri teknik elemanlara ve yolun yapım işini üstlenen müteahhit firmaya bildirerek, eksiklerin giderilerek çalışmaların şartnameye uygun yapılmasını istedi.

Köy gezilerinin devam edeceğini belirten Çelikel, "Varsa vatandaşlarımızın sorunları, hep birlikte o sorunları çözmeye çalışacağız. Vatandaşların devletin şefkat elinin daima yanlarında hissetmelerini istiyoruz. Bu ziyaretlerimizde köylerimizdeki eksiklikleri görüyor, insanlarımızın bizden beklentilerini öğrenme fırsatı buluyoruz.KÖYDES ve İl Özel İdaresi Programı kapsamında hızla süren Orman Çayı, Değirmensuyu, ve Koçören köy yollarının stabilize kaplama çalışmalarında sona gelindi." diye konuştu.

Kaynak: AA